OM RECOMMENDATION DANCE STUDIO

 

I Recommendation er danseundervisningen meget mere end underholdning og dansetrin. Her handler det om at have det sjovt, at lære børnene at få tillid til sig selv og ikke mindst til at vække børnenes indre, så de udfolder sig bedst muligt gennem dansen.

Vi forener danseundervisningen med showmanship og lærer børnene, hvordan de bruger kropssprog og attitude. Det er et vigtigt element i at opbygge børnenes selvtillid og teknikken til at optræde på scenen. Og det kan blive deres styrker i alle andre dele af livet, såsom skolen, eksamener og arbejdslivet.

Vi underviser børn og unge (3-17 år) i de mest populære stilarter indenfor showdance: Jazz dance, Contemporary dance, Improvisation, Floorwork, Spring, Tips og tricks drejninger, Teater/ Sang, Lip sync. Street dance (som er en blanding af hip hop, break, locking, wacking, popping og house)

Annette har  I samarbejde med sin ven og træner Top instruktør og danseren Ryan Jenkins fra U.K London udviklet nye og særlige teknikker indenfor improvisation i contemporary jazz dance. 

I undervisningen er der fokus på fællesskab og sammenhold samtidigt med, at vi udvikler det individuelle talent. På den måde bliver der plads til alle typer elever på danseholdene.

Workshop

Vi har workshop op til flere gange om året hvor træneren Ryan Jenkins, Annette Lolck og team underviser.

DANSETEAMET

Udover Annette Lolck selv er der 2 faste undervisere i Recommendation. Recommendation benytter jævnligt gæstetrænere fra London med andre stilartskompetencer for at sikre et højt niveau, og for at børnene kan udvikle sig indenfor den type dans, de har det sjovt med og talent for.

RECOMMENDATION TEAMET

Annette Lolck

Danse instruktør, koreograf & indehaver af Recommendation 

Sofie bang-justesen

Danse instruktør og danser

Francesca Porziani

Danse instruktør

Hanne Ejlersen

Pilates instruktør

  • Facebook
  • Instagram
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, OG BLIV LØBENDE OPDATERET PÅ AKTUELLE TILBUD OG EVENTS

Copyright © 2019, all rights reserved.

Håndtering af persondata

Powered by.

nyt logo taransperant .png